Andreas Skjervoy Torbergsen forlader Norge

Den norske pro Andreas ’Skjervoy’ Torbergsen har haft et fantastisk år indtil videre når det kommer til online poker. Millioner af dollars er blevet vundet hjem til lille Norge hvor den unge herre gennem året har været en af de mest vindende spillere online hos Full Tilt Poker, og nu tager den unge nordmand det store skridt og flytter til England hvor det er noget mere bekvemt at være pokerspiller. Hvis man bor i lande som Sverige og Norge er det nemlig et stort problem at man skal betale et usandsynligt højt beløb i skat for sine gevinster, og da England tilbyder alle pokerspillere skattefrihed af deres spil har Andreas Torbergsen altså valgt at tage det fuldendte skridt og flytte sydpå.

Andreas Torbergsen udtaler selv følgende omkring at han vælger at flytte til England

“Vi har altid godt kunnet tænke os at flytte oversøs, og samtidig er det en perfekt mulighed for at få øvet mit engelsk. Vi ser frem til nye eventyr i et varmere land,” begrunder nordmanden blandt andet i sin seneste blog på cardrunners og kommer dermed let og elegant uden om skattefar.

Andreas Torbergsen er ikke den eneste nordiske pokerspiller der vælger at forlade sit land grundet de skattemæssige problemer der er for de store spillere hvis de er bosat i nordiske lande som Sverige, Norge og Finland. Gus Hansen, Lars Kelopuro og senest Viktor Blom har alle taget turen væk fra deres hjemlande for at kunne nyde deres gevinster i ro og mag uden at skattefar kommer og banker på døren.

Fantastisk år og sponsorat

Med et fantastisk år for Andreas Torbergsen hvor han er blevet Red Pro for Full Tilt Poker ser det altså ud til at nordmanden der har specialiseret sig i Pot Limit Omaha for alvor kan fuldende drømmen om at blive professionel.