Bet24 Poker deler igen turneringsbilletter ud

Hos Bet24 Poker er de særdeles flittige til at afholde store kampagner hvor deres kunder kan vinde ekstra mange præmier. Dette går nu igen i en særlig kampagne for spillere hos Bet24 Poker hvor man kan vinde en turneringsbillet til en værdi af $10+$1 hvis man taber med den anden bedste hånd i No Limit Texas Hold’Em. Der er nemlig tale om de to konger som ofte er med til at vinde enorme puljer, men hvis kortene ikke skulle gå din vej og du må se dine konger blive slået står Bet24 Poker klar med en flot trøstepræmie.

Gælder kun NLHE

Dette tilbud gælder kun for spillere der har tabt med hånden i et No Limit Texas Hold’Em cash game eller i en turnering. Heldigvis er dette format også det klart mest populære blandt pokerspillerne, så mon ikke at mange vil finde denne kampagne rigtig spændende. Tilbuddet gælder frem til den 25. september 00.00 dansk tid så du har mulighed for at nå det endnu. Få dine konger knækket hos Bet24 Poker og så vil du have en billet til en valgfri turnering klar på din konto inden for 72 timer.

Spil nu og få bonus

Kunne du tænke dig at være en del af denne kampagne eller mange af de andre øvrige der findes hos Bet24 Poker så skal du oprette en konto med det samme. Der gives en fantastisk 100 % bonus på op til $600 til alle nye spillere, så sørg for at du får kigget forbi Bet24 Poker så du også kan spille gratis bonusser fri.

Tjek desuden de mange GSOP VII turneringer der starter i slutningen af den her måned hvor flere millioner dollars er garanteret til alle de 18 store online events.

Vi ses til masser af poker hos Bet24 Poker!

Opret din konto her!