Bet365 Poker tilbyder op til USD 10000 bonus

Store bonusser er noget som er værd få fingrene i. Store bonusser giver dig som spiller ekstra meget at spille for, og hvis du finder en god bonus kunne den meget nemt være din vej til en stor portion penge, helt gratis. Bet365 Poker har valgt at lave deres bedste tilbud til dato som betyder at du som ny spiller kan få vanvittige $10.000 i poker bonus. Det er aldrig set før at et pokersite giver så meget i bonus, så det kunne meget vel være du skulle kigge nærmere på dette tilbud inden det er for sent.

Helt ny bonus

Den nye bonus Bet365 Poker bonus er en 100 % sign-up bonus som derved blot kræver at du indsætter det samme beløb som du vil have i bonus. Hvis du derfor indsætter $3000 vil du få det tilsvarende beløb i bonus. Det er meget nemt at få del i dette tilbud, og så snart pengene er overført til din poker konto vil din bonus stå på din konto. Aldrig har det været nemmere at få mere ud af ens spil sammen med Bet365 Poker.

Bonussen hos Bet365 Poker bliver spillet fri løbende mens du optjener Merit Point, og jo flere af disse point du optjener, jo hurtigere vil din bonus blive udbetalt. For at give dig god tid til at spille din bonus fri vil den blive udbetalt i små rater der ikke kræver at du spiller hele bonussen fri på en enkelt gang.

Kig forbi og få din bonus

Kig forbi Bet365 Poker og så kunne du også få denne overdådige bonus på helt op til $10.000. Bet365 Poker tilbyder lige nu desuden masser af muligheder for at komme med til WSOP 2011 Main Event.