Betfair Poker afholder USD 2500 freeroll

Hos Betfair Poker afholder de to gange om måneden en stor freeroll for alle nye kunder. Her vil der være en garanteret præmiepulje på $2500, og du har selv chancen for at komme med.
Alt hvad man skal gøre for at deltage i turneringen, er nemlig blot at oprette en konto, lave et indskud og spille en enkelt hånd.
Lige så snart at dette krav er opfyldt, vil man være klar til at spille med den kommende torsdag hvor turneringerne forløber.
Dette sker altid den 1. og 3. torsdag i hver måned, så der er god grund til at holde øje med eventen i deres poker klient.

Betfair Poker Bonus

Udover adgang til en af disse freerolls, er der også et væld af fede bonusser hos Betfair Poker.
Du kan vælge imellem fem forskellige slags, og de har en værdi af op til $2500, så det er meget attraktivt at oprette sig som kunde.
Oven i din valgfrie poker bonus hos Betfair Poker, kan du ydermere også slå dig løs i deres succesfulde VIP Program som giver mulighed for 40 % i cashback om året.
Dernæst afholdes der også altid et hav af forskellige kampagner, så du går ikke helt galt i byen ved at besøge Betfair.

Kampagne til WSOP 2012

Den absolut mest interessante kampagne der kører hos Betfair Poker lige nu, er deres kvalifikationsturneringer til WSOP 2012.
Der er i alt sæder for $200.000 i præmiepuljen, så hvis du går med drømmen om at spille med i Las Vegas, er det på høje tid at få tilmeldt sig.
Med en konto hos Betfair Poker har du desuden også mulighed for at nyde deres store udvalg af sportsbetting og casino spil.
Tryk derfor på linket herunder og se frem til en masse gode tilbud fra Betfair Poker.

Opret dig hos Betfair Poker