Betfair Poker har planlagt vedligeholdelse

Opdatering: Vedligeholdelsen blev foretaget torsdag d. 24. november og der er dermed ingen grund til at læse yderligere om dette nedenfor.

Lørdag den 26. november vil det ikke være muligt at spille poker i tidsrummet 04.00-14.00 hos Betfair Poker. Her vil der nemlig blive udført en større vedligeholdelse af deres pokersoftware som betyder at man ikke kan spille på deres borde.

Det er endnu uvist hvad vedligeholdelsen helt præcist kommer til at betyde for brugerne, men mon ikke at det ansigtsløft eller to er planlagt fra folkene bag Betfair Poker. Vær derfor opmærksom på dette hvis du enten er kunde, eller har overvejet at blive det hos Betfair Poker inden for snarlig fremtid.

Særligt hensyn til STT turneringer

2 timer før at vedligeholdelsen starter vil det blive umuligt at tilmelde sig STT turneringer hos Betfair Poker, og grunden til dette er at man formentlig vil stå i en situation hvor man ikke kan spille ens turnering færdig hvis man er i gang med en, og det ville være ekstremt synd hvis man stod i den situation.

Dette tiltag er derfor lavet kun for at gøre dette lettere og mere smertefrit for de tusindvis af kunder som hver eneste dag besøger Betfair Poker.

Afsluttes omkring 14.00 torsdag

Hele vedligeholdelsen er slut omkring 14.00, men der kan dog forekomme ekstra ventetid afhængigt af hvordan tingene skrider frem, men hvis du vil være helt sikker på at du frit kan spille poker igen, kan du omkring tidspunktet prøve at logge ind og se om det er muligt at placere sig på et af de mange borde. På denne måde er du sikker på at du ikke får tilmeldt dig en turnering eller mister chips på grund af den planlagte vedligeholdelse.

Sørg derfor for at du får afsluttet alle STT og MTT turneringer i tide inden at Betfair Poker vil gennemføre den planlagte vedligeholdelse.

Opret din Betfair Poker konto her!