Betfair Poker Live kommer forbi Costa Brava

Hvis du kunne tænke dig at komme på en lækker rejse der indeholder godt vejr og poker har Betfair Poker et rigtig godt tilbud til dig. Inden længe vil en ny omgang af Betfair Poker Live nemlig finde sted, og denne gang er det Costa Brava der får besøg af turneringsserien. Allerede nu har du mulighed for at vinde en komplet pakke til den store event, og der vil både være indskud samt penge til hotel og flybilletter inkluderet hvis du skulle blive en af de dygtige vindere.

Sker i november

Betfair Poker Live Costa Brava bliver spillet den 11-13. november i år, og der er altså allerede nu mulighed for at komme med til herlighederne. Hver uge afholder Betfair Poker en online finale hvor 2 pakker til en værdi af $1400 hver vil være garanteret. Det koster $120 at købe sig direkte ind i finalen, men hvis du ikke ønsker at betale den pris findes der heldigvis andre veje hvorpå du kan komme med. Hver dag finder du nemlig satellitturneringer i de helt billige takster der billigt kan give dig en plads i den ugentlige finale.

Step turneringer

Foruden de normale satellitturneringer tilbyder Betfair Poker også Step turneringer til eventen i Costa Brava. Disse starter på $0.03 i indskud og den endelige Step 3 turnering har et indskud på $13. Skulle du vinde Step 3 turneringen vil en plads i den store online finale være sikret, og så er du godt på vej til at komme med til Costa Brava.

Tjek de mange muligheder for hvordan du kan komme med til denne nye udgave af Betfair Poker Live og opret din konto med det samme. Husk du som ny kunde kan få op til $2500 i bonus på din første indbetaling af midler.

Spil skattefri poker her!