Betsafe Poker tilbyder gode og billige turneringer

Hvis man er en seriøs pokerspiller er man også klar over at det både kræver hård disciplin og en lille smule hårdt arbejde for at opretholde en sund bankroll. Ved at pleje din formue på en ansvarlig måde er du nemlig sikker på at du aldrig spiller for mere end du har råd til at tabe, og dette er et udgangspunkt som alle spillere bør tage med i deres overvejelser hvis de enten spiller for rigtige penge eller overvejer at gøre det. Betsafe Poker vil gerne forære lidt ekstra væk til de spillere som er seriøse med deres spil, og derfor kan du hver måned spille med i deres Bankroll Builder kampagne.

Forskellige turneringer

Formålet med denne promotion er at du for få penge har muligheden for at vinde store præmier. På denne måde kan du så vælge hvilken variant af poker du vil bruge dine penge på, og siden at det er meget billigt at være med behøver du ikke investere store summer af penge. Det koster nemlig kun imellem $0.01 og $1 at tilmelde sig direkte, og for den sum penge kan du spille med om enorme kontante præmier og masser af turneringsbilletter.

Kun for Betsafe Poker

Dette tilbud er kun for spillere hos Betsafe Poker, så hvis du går med tanken om at opbygge en bankroll i poker uden de helt store omkostninger kunne det være en fabelagtig ide at blive kunde hos denne udbyder. Her finder du nemlig også en lang række god øvrige tilbud så som rake races, added turneringer, særlige promotions og meget andet. Betsafe Poker er kort og godt et sublimt sted at spille online poker, og som ny kunde kan du få en sign-up bonus på din første indbetaling der har en værdi af op til $2000.