Betsson Poker med nye pokerturneringer

Forandring fryder, og hos Betsson Poker er der sket et par nye forbedringer inden for deres online pokerturneringer. De har nemlig valgt at lave nye daglige og ugentlige events med uhørt lave indskud og garanterede præmiepuljer. Navnet er Cheap as chips, og man har mulighed for at være med for bare $0.11 eller $0.22 i indskud. Den mindste af slagsen spilles hver dag 14.00 dansk tid, og der vil være $50 i garanteret præmiepulje. For et par cents kan du derfor spille med om masser af penge hver eneste dag hos Betsson Poker.

Mere end $4000 garanteres

Med de mange garanterede præmiepuljer løber den samlede værdi op i mere end $4000 hver eneste måned. Betsson Poker kan derfor anslås som at være den førende slagmark for nye spillere, og der er endda også flere gode ting ved at vælge denne udbyder. Her finder du nemlig også op til flere solide bonusser som du kan vælge imellem helt frit. Går du efter den helt store af slagsen, kan du få en imponerende velkomstbonus på $2000 ved at indtaste koden DA2000 under dit første indskud. Med disse fine tilbud og daglige turneringer til få kroner kan Betsson Poker kun anbefales.

Stærke kampagner

Betsson Poker har med deres nye danske pokerside valgt at satse benhårdt på at få endnu flere kunder i butikken. Derfor finder du hver eneste måned et utal af stærke kampagne der kan sende dig med til GSOP, sikre dig race gevinster eller og meget mere.

Prøv selv de nye pokerturneringer allerede i dag og spil med for bare $0.11 hver eneste eftermiddag. Sørg desuden for altid at holde dig opdateret med deres mange tilbud som altid findes på deres hjemmeside. Dette kan nemlig være din vej til ekstra gevinster af den helt store kaliber hvis du bare kan opfylde de krav der stilles.

Spil med her