Bliv VIP spiller hos Everest Poker

Everest PokerEfterhånden som poker har været i massiv fremgang i snart 10 år har flere og flere af de store udbydere lyttet til deres kunder. De loyale spillere vil gerne have ekstra fordele ved at placere deres spil hos de pågældende udbydere, og det er på alle måder noget som Everest Poker har lyttet til. Som spiller hos Everest Poker kan du kvit og frit tage del i deres store VIP Summit Club som er et fremragende VIP program der sikrer dig en indirekte rakeback aftale. Everest Poker er kendt for at have et lavt niveau på deres borde, og med det store VIP program kan du med en smule snilde let spille dig frem som en ægte VIP spiller hos Everest Poker.

Delt op i forskellige niveauer

Det store VIP program er delt op i forskellige afsnit. Det laveste hedder Base Camp og det højeste har navnet The Summit. Dit VIP niveau bliver afgjort ud fra hvor mange point du samler sammen via din rake i den pågældende måned. For at blive en del af Base Camp kategorien skal du samle mindst 300 point, mens The Summit kræver 50.000 point.

Heldigvis findes der masser af gyldne mellemveje, og med forskellige krav fra 1.000 og op til 30.000 optjente point udover The Basecamp og The Summit er der noget for alle i det store VIP program hos Everest Poker.

Komplicerede regler og uforståelige betingelser, ligger langt fra det store VIP program hos Everest Poker. Alt du skal gøre er at optjene dine point ved at spille med ægte penge hos Everest Poker, og så vil du automatisk være en del af den famøse VIP klub der hver måned belønner deres spillere med forskellige præmier som freerolls, indskud til live turneringer og en masse andet.

Med det generelt lave niveau hos Everest Poker, og det fremragende VIP program bør man kigge nærmere på denne spændende side der også har danske support medarbejdere der sikrer dig en gnidningsfri proces i tilfælde af komplikationer.

Prøv det nu

Tag med forbi Everest Poker og tag del i VIP programmet nu!

Download Everest Poker her!