Dansk sejr i Classic Poker EUR 75000 garanteret turnering

Der kan gå længe mellem de store sejre, men til trods for det faktum, kunne danske Johnny Østbjerg sent søndag nat rejse sig som vinder af den store ugentlige head-hunter turnering hos Classic Poker med en garanteret præmiepulje på €75.000. Johnny går under navnet ’just22dk’ når han kæmper for sejrene hos Classic Poker, og det var ikke kun ham der var med helt fremme i turneringen. Nummer 2 i turneringen var nemlig også en dansker, og således var den danske triumf til at føle på da slaget var slut og sejren var en realitet.

Knap 600 stillede op

571 spillere fandt vej til turneringen der med et indskud på €150+€10 ligger i midten af hvad de store forskellige søndagsturneringer koster at være med i. Det gav dog alligevel et yderst pænt afkast på €14.118,23 til Johnny Østbjerg der viste flot spil under hele turneringen. Nummer 2 ved navn ’Spookyman’ som også er dansker, kunne gå til ro med en gevinst på €8663,67.

Dermed blev turneringen en sand succes for de danske spillere, og med både en dansk vinder og en dansker bag nummer 2, var dominansen til at føle på. Det virkede dog heller ikke på noget tidspunkt til at danskerne ville være ude af turneringen hurtigt. Med flot og tålmodigt spil var der ingen af de øvrige deltagere der for alvor udgjorde en trussel mod den danske succes, og således kunne både Johnny Østbjerg og ’Spookyman’ velfortjent tage de store præmier med hjem til Danmark.

En spændende detalje ved netop sejren af Johnny Østbjerg er at han for præcis 52 uger siden, eller præcis et år, vandt den samme turnering. Dermed kan man formentlig vente at se Johnny Østbjerg dyste med igen om præcis et år hvor det virker til at lykkens gudinde har udpeget ham som vinder.

En god turnering med overlay

Classic Pokers søndagsturneringer er efterhånden velkendt for at have et overlay på omkring €10.000 og det er ganske enkelt en af de bedste turneringer at deltage i. Der kan kvalificeres til turneringen for billige penge i ugens løb og det er bestemt værd at give lige nøjagtigt denne turnering en change.

Spil hos Classic Poker