Danske Spil afholder Pokerfest Online

Fra den 22. april kommer der til at ske noget ganske specielt hos Danske Spil. På denne dag starter Pokerfest Online nemlig, og det er en perlerække af store turneringer.

Turneringsserien vil køre frem til den 6. maj, hvor den endelige finale vil blive spillet, og der er 20 millioner danske kroner i samlet garanteret præmiepulje.

Går du derfor med tanken om at vinde den helt store gevinst i en eller flere pokerturneringer, bør du overveje at stikke hovedet forbi Pokerfest Online.

Som altid er der også mulighed for at kvalificere sig via en lang række satellitturneringer, så du behøver ikke at skulle betale de fulde indskud.

Vind ekstra ting

Som en ekstra fin ting, er der udover de 20 millioner kroner i garanterede præmiepulje, også pengepræmier og andet til de dygtigste spillere.

Vinder man tre events under Pokerfest Online, får nemlig foræret $20.000, samt en komplet pakke til WSOP 2012.

Derudover kan man også vinde mindre beløb hvis man f.eks. kommer på finalebordet i fem turneringer og lignende.

Der er ikke lang tid til at det hele går løs, så det kan kun anbefales at man inden længe vælger at oprette en konto hos Danske Spil.

Mere end Texas Hold’Em

Præcis som med en rigtig turneringsserie, skal der selvfølgeligt også være mere end bare Texas Hold’Em på menuen, og derfor har du også mulighed for at spille Fixed Limit, Pot Limit og den populære variant Pot Limit Omaha.

Indskuddene starter på 20 Party Points, og den dyreste event har en pris på i alt $1.060.

For dem der gerne vil prøve at spille med i en af de helt store online events, kan det desuden anbefales at man deltager i den omtalte Main Event turnering som finder sted den 6. maj.

Her vil der være $1.000.000 garanteret til alle deltagere.