Datoen for World Series of Poker 2011 er offentliggjort

Næste års udgave af World Series of Poker bliver formentlig lige så stor en succes som turneringsserien har været genstand for i de forløbne år, og nu har Harrah’s der ejer WSOP annonceret hvornår næste års udgave af WSOP løber af stablen. Hvilke turneringer der kommer til at løbe af stablen på hvilke dage er stadig ukendt, men hele braget går i gang 31. maj 2011 hvor pokerspillere fra hele verden mødes til verdens mest afventede turneringer i poker.

Interessante turneringer uden tvivl

Der vil uden tvivl blive et væld af interessante turneringer i den kommende udgave af WSOP, men den mest interessante er uden tvivl Main Event som starter den 7. juli 2011 og kommer til at have intet mindre end 4 startdage grundet det store antal spillere der kommer til at dyste med om de mange millioner af dollars.

Med et program på mere end 50 dage med poker kan pokerentusiaster fra hele verden godt glæde sig til WSOP som gennem årene har været symbolet for de største bedrifter og præmiepenge i pokerens historie. I 2008 så vi danske Peter Eastgate der løb med titlen som vinder af WSOP Main Event og de medfølgende knap $10.000.000, og mon ikke et væld af danskere vil prøve at gøre succesen efter som Peter Eastgate leverede.

Der er dog også plads til et par nye tiltag under den kommende sæson af WSOP, og en af de nye regler vil blandt andet være at der højest vil blive spillet 10 levels af hver turnering på en enkelt dag, uanset hvor mange spillere der resterer i de pågældende turneringer.

Datoerne offentliggøres senere på året

De præcise datoer for de kommende turneringer under WSOP 2011 vil blive offentliggjort i løbet af 2011 hvor arrangøren Harrah’s vil præcisere helt præcis hvad vi kan forvente os af næste års udgave af verdens største pokereventyr.