Deltag gratis i USD 100000 pokerturnering hos Full Tilt Poker

Leder du efter et godt sted at spille online poker, så vil det helt sikkert være en god ide at starte hos Full Tilt Poker Her får du som ny kunde gratis adgang til en $100.000 online freeroll.

Verdens andet største pokersite

Full Tilt Poker er til dato verdens næst største online pokerrum, og blandt inkarnerede pokerspiller er det for mange deres foretrukne online pokerrum. Full Tilt Poker er især et godt sted at spille hvis man er til online pokerturneringer. Fordi der både er et stort udvalg online pokerturneringer i alle prisklasser, men også fordi at deres turnerings struktur uden tvivl er noget af det bedste der findes på markedet i dag. Desuden så er der masser af online pokerturneringer med garanterede pengepræmier i puljen, som gør at der er stor interesse for at spille hos Full Tilt Poker.

Full Tilt Poker har deres eget netværk og er derfor ikke en del af et pokernetværk sammen med andre online pokerrum. Alligevel er de som sagt verdens næststørste online pokerrum, med deres eget udviklet pokersoftware som altid kører upåklageligt og indeholder tonsvis af funktioner som gør det både nemt og underholdende at spille poker.

Man kan næsten heller ikke få en bedre start på sin pokerkarriere end hos Full Tilt Poker. Allerede fra starten føler man sig velkommen og man bliver endda tilbudt at deltage i en stor Full Tilt Poker freeroll med astronomiske $100.000 i præmiepuljen. Det bedste ved det hele er at det er helt gratis at deltage, blot man har foretaget en indbetaling til sin Full Tilt Poker konto. Det eneste du behøver at gøre er at indbetale minimum $10 til din konto, som du naturligvis helt er herre over hvad de skal bruges til. Ligeså snart din indbetaling er registreret vil du blive krediteret en token til deres månedlige $100.000 freeroll.

Selve turneringen bliver afholdt hver d. første fredag i måneden kl. 21.30 dansk tid, så der er rig mulighed for at finde tiden til at være med. Det er en enestående mulighed for at give din pokerkonto en ordentlig saltvands indsprøjtning fra starten, og komme godt i gang med at spille online poker.

100 % bonus med koden RIDER600

Udover du får adgang til den store $100.000 freeroll når du tilmelder dig til Full Tilt Poker og foretager en indbetaling, så får du også en stor Full Tilt poker bonus på 100 % op til $600 ved at bruge bonuskode RIDER600.  Ydermere får du endda en Full Tilt Poker rakeback aftale på 27 % med i aftalen hvis du opretter dig nedenfor. Du kan læse mere om Full Tilt rakeback hos Bonito.dk.

Lav Full Tilt Poker rakeback konto