Deltag i Midstakes race hos 24h Poker

24h Poker er for alvor kommet godt fra start i det nye år, og i den forbindelse vil de gerne fejre det med dig. Fra den 1-9. januar har du mulighed for at deltage i et helt nyt rake race som kun er for spillere på medium indsatserne. Det betyder at det kun er kunder på €1/€2 og €2/€4 inden for No Limit Texas Hold’Em og Pot Limit Omaha som kan deltage. Spiller du dog disse indsatser jævnligt har du mulighed for at vinde en andel af de €5000 som er blevet smidt i præmiepuljen.

Kort varighed

I og med at kampagnen kun kører fra den 1-9. januar er der stor værdi i at være med, og det er alligevel de færreste spillere som begår sig på disse niveauer. Vælger du derfor at spille en masse poker i den omtalte periode og mindst optjener 75 VIP point om dagen kan du derfor se frem til en stor kontant belønning når, først kampagnen er overstået. Dette er en god måde at få skudt lidt ekstra kapital ind på ens pokerkonto uden at man skal bekymre sig om at indsætte penge eller spille en hel måned i træk.

Spil med

Kunne du tænke dig at være en del af dette store €5000 rake race hos 24h Poker så skal du bare se at få oprettet en konto så hurtigt som muligt. Har du ikke en konto endnu kan du desuden gøre brug af deres gode 100 % bonus på op til €500 som er klar til at blive spillet fri så snart du har lavet din første indbetaling af penge.

Spil med i dette rake race frem til den 9. januar og tjek de mange øvrige kampagner som kører hos 24h Poker lige nu der giver masser af ekstra værdi.

Klik her for at oprette dig