Få 25 EUR gratis med Nordicbet Poker

Der findes masser af forskellige bonus tilbud rundt omkring, men NordicBet skiller sig alligevel ud fra mængden med deres fremragende bonus. Til forskel fra mange andre bonus tilbud får du nemlig din bonus direkte ind på din poker konto, og det betyder flere penge at spille med, kvit og frit.

Flere gode ting i vente

Det er dog ikke den eneste gode grund til at spille hos NordicBet Poker. Hver uge vil du modtage en 30 % loyalitets bonus som opgøres fra din ugentlige rake hos NordicBet Poker. Med andre ord får du altså både €25 på dit første indskud, og 30 % loyalitets bonus på alt dit spil hos NordicBet Poker hver eneste uge. Det er værdi der siger noget, og man bør ikke gå glip af dette fantastiske tilbud fra den ubestridt bedste udbyder af poker på Microgaming netværket.

NordicBet Poker gør en stor ære i at tilfredsstille deres kunder, og specielt de danske kunder har i det senere år mærket hvordan NordicBet Poker gang på gang laver nye spændende tilbud for danske spillere. Desuden har de en fremragende og professionel kundeservice, der altid sætter dig i centrum.

Som tidligere omtalt hører NordicBet til på Microgaming netværket, som er kendt for at tiltrække masser af dårlige spillere. Den flotte software blev sidste år opdateret og har fået et endnu bedre design og er blevet gjort meget mere overskuelig.

For at modtage din ugentlige loyalitetsbonus på 30 % skal du minimum rake for €50. Det er dog ret nemt, og med €25 gratis på det første indskud vil du således nemt kunne opfylde de meget rimelige krav, der er for at tage del i det gode tilbud.

En seriøs udbyder af poker

NordicBet Poker er kendt for at tage poker meget seriøst, og deres produkt har altid skilt sig ud fra mængden som en af de mest stabile og respekterede udbydere af poker i Europa.

Tag del i det gode tilbud og få €25 gratis samt 30 % loyalitetsbonus hver uge med NordicBet Poker! Opret en konto nedenfor og modtag din NordicBet Poker Bonus.

Download NordicBet Poker