Gus Hansen i vanvittigt comeback online hos Full Tilt Poker

Søndag kunne den Full Tilt Poker sponsorede Gus Hansen rejse sig fra den grønne filt på Empire Casino i London, hvor han blev ca. 2.600.000 kroner rigere og en WSOP titel kom i hus. Dermed har Gus Hansen såvel WPT titler, Aussie Million sejr og er nu også “verdensmester” i Heads Up poker. WSOPE er en udløber af den rigtige World Series of Poker turneringserie og titlen er at betragte på samme måde som titlerne der vinde si Las Vegas hvert år.

En tiltrængt sejr

Det var tiltrængt for Gus at få vundet en stor gevinst. Kurven for Gus Hansens online poker spil har det sidste lange stykke tid kun gået en vej, og det er nedad. Det virker dog ikke til at Gus Hansen har lyst til at give op lige sådan foreløbigt, og det var derfor også en positiv Di ’ Urindanger’ Dang der gik i camboulage med den dygtige dansker på sitets $500/$1000 CAP PLO borde.

De fleste har snakket om hvor store tab Gus Hansen har haft det sidste lange stykke tid, så mon ikke Di Dang var klar til at tage sin del af Hansens formue. Det blev dog ikke sådan det skulle gå skulle den ene af Dang brødrene erfare efter endt session.

Gus Hansen var totalt ustyrlig og vandt svimlende $550.000 mod Di Dang der måtte se hele sin profit for året 2010 blive halveret af det danske pokerikon.

Måske en motivation til at gøre det bedre

Måske var sejren i WSOPE £10.250 NLHE HU bare det som Gus manglede for at få sit spil tilbage på skinner, vi er ihvertfald sikre på at det ikke er det sidste vi kommer til at høre til Gus det næste stykke tid og uanset om man vil det eller ej så tiltrækker han sig en del opmærksomhed i løbet af et år med store swings og masser af gode præstationer.

Du kan læse mere om Full Tilt poker ved at besøge siden som anmelder pokerrummet. Læs mere om Full Tilt.