Kom gratis med til 2 store turneringer hos Betsafe Poker

Det er ikke alle pokerspillere der forstår vigtigheden bag at bygge en bankroll og holde sig inden for de niveauer som man har en reel chance for at slå, og det ender ofte med at folk at taber alle deres penge hurtigt. Hvis du er den mere seriøse type som gerne vil tage pokerspillet alvorligt og vil bygge en bankroll i poker, så har Betsafe Poker et rigtig godt tilbud til dig. I hele oktober måned har du mulighed for at kvalificere dig til hele 2 freeroll turneringer, der hver har $2500 i puljen.

$5000 skal vindes

Med to turneringer der hver har $2500 i puljen er den samlede sum på $5000. Disse penge skal selvfølgelig vindes, og hvis du vil have en god chance for at gøre dette, så skal du skynde dig at oprette en konto hos Betsafe Poker. 5 minutter efter du har oprettet dig har du nemlig mulighed for at spille med i de daglige satellitturneringer, hvor de 3 bedste spillere går videre til en STT turnering. Her vil de 8 bedste spillere gå videre til en af de $2500 garanterede turneringer, så dette er en rigtig god måde at bygge en bankroll på.

Helt gratis at være med

Du bestemmer selv om du vil spille med i de daglige freeroll turneringer, der kan sende dig videre til STT finalen, men hvis du alligevel fortager dit første indskud kan du købe dig direkte ind i en af de 3 finaler for henholdsvis $0.05, $0.10 eller $0.20. Du har mindst 20 % chance for at kvalificere dig til $2500 turneringerne via disse STT turneringer, så en plads ved eventene er inden for rækkevidde.

Opret dig hos Betsafe Poker nu og se om du kan kvalificere dig til de to turneringer, hvor der er $2500 i puljen i hver.

Lav en konto her og spil med.