Kom gratis til WPT Danmark hos Danske Spil

I februar måned vil Casino Munkebjerg åbne dørene op for verdens tredje World Poker Tour event i Danmark. Det er noget som hundredevis af danskere ser frem til, og hvis du også gerne vil spille med i Vejle kan du faktisk komme gratis med. Danske Spil afholder nemlig et særligt VIP race i januar og. februar hvor alle spillere har mulighed for at dyste med om 2 sæder til WPT Danmark. Hvis blot man er Guld eller VIP spiller kan man deltage, og de to spillere der  har optjent flest Danske Spil Point kommer så gratis med til den store event.

Værdi af 10.000 kroner

Disse sæder som kan vindes hos Danske Spil har en værdi af 10.000kroner hver. Der er derfor præmier for 20.000 kroner i dette tilbud, og endnu engang må man sige at det betaler sig at være VIP spiller hos Danske Spil. De vil nemlig gerne gå langt for at give dig de bedste tilbud, og det er noget man på alle måder kan mærke med dette særlige VIP race. For dem der optjener mindst 250 point i perioden vil der også være en lille ekstra præmie.

Valgfrit sæde

Danske Spil vil også forære et sæde til en valgfri sideevent ved WPT Danmark. Måden man er med i denne lodtrækning på er ved at optjene de omtalte 250 point i den selvsamme periode som VIP racet foregår på, og kan man klare det er man måske heldig nok til at løbe med det fornemme sæde.

Kridt skoene og sørg for at du får spillet en masse poker hos Danske Spil i denne periode og så kunne det være dig der kom gratis med til WPT Danmark der finder sted inden for få uger.