Kom gratis til WSOP 2011 med Party Poker

Der er masser af gode grunde til at blive kunde hos Party Poker. Med en stor fokus på specielt danske kunder, har Party Poker masser af spændende tilbud til danske pokerspillere. På trods af at Party Poker hører til på deres eget netværk, er der masser af store turneringer, cash games, Sit N Go turneringer og ikke mindst freerolls døgnet rundt.

De første turneringer kører nu

Nu har Party Poker lanceret deres første satellitturneringer der kan sikre dig din billet til World Series of Poker 2011 Main Event, helt gratis. Party Poker sætter nemlig en ære i at sende håbefulde pokerspillere til Las Vegas når pokerspillere fra hele verden mødes i det varme paradis for at kæmpe om æren, titlerne og de mange million af dollars der venter i præmier.

Allerede nu kan du sikre dig både din billet til WSOP 2011, men udover indskuddet til turneringen, vil alle vindere af WSOP 2011 pakker hos Party Poker også modtage hotel, lommepenge og meget andet.

Hver pakke til WSOP 2011 Main Event har en værdi af $14.000 og inkluderer følgende

$10.000 WSOP Main Event indskud

$2.000 i lommepenge

8 hotelovernatninger på det berømte Las Vegas Strip

Party Pokers verdensberømte værtsskab under hele turneringen

Dermed er de mange pakker hos Party Poker en samlet pakke der inkluderer alt det du skulle få brug for når du forhåbentlig drager mod Las Vegas til sommer for at forsvare de danske farver når vinderen af WSOP 2011 Main Event skal findes.

Der kører dagligt en WSOP 2011 freeroll hos Party Poker der sender de 25 bedste spillere videre til den daglige $2 WSOP Sub Qualifier Speed. For hver $80 i puljen i disse turneringer vil 1 spiller gå videre til WSOP satellitturneringerne der har et indskud på $75+$5. Med lidt held kan du altså med andre ord gå hele vejen og vinde din pakke til WSOP 2011 Main Event helt gratis.

Det kan dog nævnes at det kan være en smule svært at kvalificere sig på denne måde da det kræver en plads blandt de sidste spillere i alle de spillede turneringer, og det kan derfor anbefales at lave et indskud for at gøre vejen nemmere til en plads i Las Vegas når WSOP 2011 Main Event går i gang.

Brug koden RIDE500 under tilmelding

Opret dig som ny kunde hos Party Poker og benyt koden RIDE500 når du opretter din konto og få en 100 % sign-up bonus på op til $500 kvit og frit.

Vind WSOP pakke her!