Live poker turnering i Bad Gastein med Unibet Poker

Unibet Bad GasteinHvis du synes at både poker og det at stå på ski er sjovt, så har Unibet Poker uden tvivl den ultimative pakke klar til dig. For så lidt som €4+€0.40 kan du vinde en pakke til det store brag af en fest med Unibet Poker. Det hele sker i Uge 12 hvor Unibet Poker i samarbejde med Poker Tours vil sende en hel bus med spændte pokerspillere til det store paradis hvor der både skal spilles poker og køres på løjper.

€400 i værdi

Hver pakke har en værdi af €400 og giver dig transport med bus, indkvartering på hotel med halv pension, indskud til 3 pokerturneringer samt den velkendte Unibet VIP service under hele turen.

Østrig har i mange år været kendt for at være blandt de bedste steder i verden at stå på ski, og hvad bedre kunne man tænke sig end at kombinere det med at spille en masse poker. Med en samlet pris på 2.799,- eller hvad der svarer til €400 må det siges at være yderst billigt at komme en hel uge til Østrig i samarbejde med den førende udbyder af poker i Europa.

De 3 spændende pokerturneringer er inkluderet i de store pakker til den spændende tur, og 2 af dem vil blive afholdt på det mondæne Bad Gastein Casino. Den sidste turnering vil blive spillet i bussen på vej til Østrig som må siges at være en god opvarmning til den store tur der foregår på det bedste sted for skiløbere i hele Østrig.

Spil poker med Unibet i dag og vind din pakke til denne eksklusive rejse i Østrig. De daglige €4+€0.40 turneringer sikrer vinderne en plads til den store ugentlige finale som har et indskud på €22+€2 og for hver 18 indskud der bliver lavet i finalen vil en pakke til den store rejse blive tilføjet præmiepuljen.

Vind for 30 kroner nu

Spil poker med Unibet Poker og vind den ultimative rejse til Østrig for blot 30 kroner i dag!

Kom på skiferie med Unibet Poker