Meld dig ind i kampen om en MICROMILLIONS titel

micromillionsHele 100 chancer har du for at hente dig en eller flere MICROMILLIONS titler i år hos PokerStars . Fra d. 11. marts og frem spilles der MICROMILLIONS hos PokerStars.

Om man er lettere øvet eller man er helt ny pokerspiller vil der være noget for enhver smag i dette års udgave af den store succes MICROMILLIONS hos PokerStars. Vanen tro bliver der nemlig afholdt mange forskellige turneringsformater under turneringsserien.

Der er plads til alle med event strukturen ved MICROMILLIONS, og det er netop det som har gjort MICROMILLIONS til en af de mest populære og interessante online turneringsserier på markedet.

Derfor kan du være både heldig og uheldig, at komme til at sidde med nogle af skrappeste pokerspillere i verden. Selvom du måske ikke selv er en af de bedste pokerspillere, kan du altså stadig sidde til bords med verdensmesteren. Det er faktisk en af de ting som gør pokeren så charmerende, fordi du netop kan spille med de bedste i verden, uden selv være det.

I alt er der for 100 MICROMILLIONS events i år, og hvert event har forskelligt indskud og garanteret præmiepulje. Du har med andre ord mulighed for at spille med i hele 100 MICROMILLIONS events, og dermed have 100 chancer for at tage en MICROMILLIONS titel hjem og din andel af de 5 millioner dollars som er garanteret i denne turneringsserie.

Alt man skal bruge for at spille med i MICROMILLIONS, er en PokerStars konto og en internet forbindelse. Man behøver faktisk ikke engang at have penge stående på din PokerStars konto. Da der findes online satellitter til samtlige MICROMILLIONS events, hvor du kan vinde adgang uden at skulle investere en krone.

Du kan kvalificere dig ved at vinde adgang via online satellitterne, hvor du kan betale med dine FPP i stedet for penge. Men hvis du ikke har FPP på din konto, må du lave et indskud så du kan købe dig direkte ind. Hvis det er første gang du skal lave et indskud, kan du ved at skrive PSP7824 få op til $600 i skattefri pokerbonus fra PokerStars. I forbindelse med deres velkomst tilbud, som alle nye kunder får når de laver det første indskud.