Mement Mori vinder PCA og to EPT pakker hos PokerStars

Danske Mickey ”Mement_Mori” Petersen må siges at have fået en særdeles god start på poker året 2011. I nat sikrede den unge danske turneringspoker specialist nemlig hele 3 live poker pakker via PokerStars online kvalifikationsturneringer.

PCA Bahamas og EPT Deauville

Den ene pakke var en pakke til PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas, der også går under navnet PCA, og de to andre pakker var til EPT turneringen i franske Deauville.

Den en af de to EPT pakker Mement_Mori han vandt, var via en online kvalifikations turnering med et indskud på $530, hvor der var 92 deltagere med en pakke til de 5 bedst placerede. PCA pakken vandt han i en kvalifikations turnering med et indskud på $700 og 249 deltagere og en pakke til de 10 bedst placerede.

Det var dog ikke det eneste Mickey Petersen udrettede i nattens turneringer, da han også blev nr. 69 i PokerStars store prestige turnering Sunday Warm up.

Det er helt sikkert ikke tilfældigt at Mickey Petersen valgte at gå efter at vinde de to pakker til både EPT Deauville og PCA, PokerStars altid har et enormt stort udvalg af gode satellitter og kvalifikations turneringer til de store live events. Faktisk kan du kvalificere dig til de store live turneringer hos PokerStars for ganske få penge og endda af og til helt gratis. Enten via deres mange freeroll satellitter der giver adgang til de store online finaler, eller via deres FPP satellitter der også giver adgang til de store online satellitter hos PokerStars.

Det er altid en god ide at holde øje med deres formidable satellit program hos PokerStars, som du finder i deres pokerlobby når du logger ind på klienten. Der er mange mere eller mindre kendte pokerspillere der har startet karrieren ved at spilles sig frem til de store live turneringer for ganske få penge hos PokerStars. En af dem man bedst husker er Chris Moneymaker der i 2003 kvalificerede sig for hvad der svarer til ca. 300 kr. og gik hen og vandt WSOP main event samme år.

Opret dig med koden PSP7824

Opretter du dig her og bruger PokerStars kampagne kode PSP7824, kan du få glæde af et fordelagtigt PokerStars bonus tilbud på 100 % op til $600.

Lav PokerStars bonus konto her