MiniFTOPS – Gode nyheder til pokerspillere med lille pengepung

Traditionen tro afholder Full Tilt Poker deres turneringsserie MiniFTOPS, der er mini udgaven af den store FTOPS, og garanterer pokerspillere med en lille pengepung muligheden for at vinde gode gevinster. Denne gang spilles der om $6 millioner i garanterede præmier, men selvfølgelig med lille indskud.

Starter 8. september

Det hele starter den 8. september med en $20 + $2 No Limit Holdem turnering og $200.000 garanteret, hvilket er den første af i alt 34 events under MiniFTOPS. Alle MiniFTOPS turneringer har et indskud på en 1/10 af den rigtige FTOPS, og for dem der fulgte med her, så giver det nogle saftige turneringer i løbet af serien.

Blandt de mere spændende MiniFTOPS turneringer finder man to No Limit Holdem events, der begge garanterer $400.000 for et indskud på $30 + $3. Derudover afholdes naturligvis den store 2 dages event med $600.000 garanteret og main event med $1.000.000 garanteret. Disse to har indskud på henholdsvis $200 + $16 og $70 + $5, men udgør også de dyreste turneringer under hele serien.

Selvom nogle få MiniFTOPS events har indskud over $50, bør man ikke blive nervøs af den grund. Full Tilt Poker har selvfølgelig sørget for en række satellit turneringer til alle events, hvorfor man uden problemer kan vinde adgang for selv meget små penge.

Dette er uden tvivl en af de bedste turneringsserier på markedet, og specielt de mange urutinerede spillere gør det attraktivt for selv spillere med solide bankrolls. Desuden er de garanterede præmier ikke blandt de dårligste, hvis indskud tages i betragtning, hvorfor muligheden for en rigtig god gevinst for lille indskud bestemt er til stede.

Man finder nemt MiniFTOPS turneringerne i lobbyen, der er placeret under ”Turneringer” og ”FTOPS”. Samme sted findes satellitterne til de enkelte events, der kan være en god ide, hvis man planlægger at spille flere events i løbet af serien.

Opret dig hos Full Tilt Poker

Skulle du stå uden en Full Tilt Poker konto, vil vi anbefale oprette en konto med Full Tilt Poker rakeback. Dette kan opnås ved at følge linket og oprette en konto, hvorefter 27 % rakeback automatisk bliver sat ind på din poker konto hver uge på Full Tilt Poker.