Mulighed for Auto Top-up hos William Hill Poker

Det kan være en direkte pestilens at skulle overskue flere borde af gangen og hele tiden sørge for at have en fuld stack når du spiller cash games. For at komme dette problem i møde tilbyder William Hill Poker dig en nem og effektiv mulighed for altid at have det ønskede beløb du foretrækker på deres cash game borde.

En vigtig funktion

Funktionen hedder Auto Top-up og giver som navnet antyder dig mulighed for at få din stack op på det niveau som du ønsker hele tiden. Med denne funktion er du sikker på at få fuld betaling for dine hænder hver eneste gang.

Auto Top-up funktionen findes nemt i lobbyen hvor man selv bestemmer hvornår der skal tilføjes flere penge til de borde man spiller på. Du kan selv bestemme om det skal være når du har 50 % af din oprindelige stack eller mindre. Mulighederne er store, og hvis du er seriøs cash game spiller er denne funktion noget som vil være ufattelig nyttigt. Det er nemlig meget træls at finde ud af at man ikke har det totale beløb på et bord og derfor vil gå glip af penge hvis man ikke dækker ens modstander i en pågældende hånd.

Foruden denne gode funktion har William Hill Poker et uhørt højt udvalg af både cash games og turneringer. Til tider sidder mere end 20.000 spillere klar ved bordene, og dette udvalg giver grobund for masser af action og masser af turneringer.

Fornemt VIP program

Hvis du vil have en stor belønning for dit spil kan William Hill Poker tilbyde dig et lækkert VIP program der kan give dig mere end 40 % tilbage på dit spil. Du vil som ny spiller desuden have mulighed for at få op til €700 i bonus når du laver et indskud.

Download gratis software her!