Odds på Superligaen

SuperligaSuperligaen er nu to runder inde i det nye år, og langsomt er vi ved at få svar på nogle af de spørgsmål, som vi forventer at få svar på, når sæsonen slutter senere på året. Det har dog stadig været svært at gøre sig klog på denne sæson, da man forventede, at Silkeborg efter deres miserable kamp mod Esbjerg ville falde fuldstændig igennem mod Randers FC, der vandt sikkert og stort over FC Nordsjælland i første runde. Det endte dog med en sejr til Silkeborg, som fik deres første sejr i Superligaen i denne sæson.

 

Odds på Superligaen her —>

FC Midtjylland har vist, at de virkelig vil vinde Superligaen i år, og det viste de bl.a. med en sikker sejr mod OB og efterfølgende et fint uafgjort resultat mod Brøndby på Brøndby stadion, hvor de dog lod Brøndby komme tilbage med 10 mand.

Samtidig smed FC København tre point, da de formåede at tabe til OB, der ellers er placeret i bunden af ligaen i år, og derfor kan man virkelig ikke regne med den danske Superliga. FC Midtjylland ligner dog det bedste bud på en vinder i årets Superliga, især efter købet af Martin Pusic fra Esbjerg, som topper listen som Superligatopscorer.

I bunden er Silkeborg stadig på sidstepladsen med FC Vestsjælland lige efter sig, og efter sejre til SønderjyskE og Hobro ligner FC Vestsjælland mere og mere et hold, der skal ned og spille i 1. Division fra næste sæson af. Der er ikke meget der tyder på, at Slagelse klubben kommer til at hente mange point her i foråret, især ikke efter deres jammerlige indsats mod SønderjyskE, hvor de tabte 0-1 på hjemmebane til et yderst velspillende SønderjyskE hold, der vel næsten allerede nu er sikre på overlevelse i Superligaen. Derfor betyder det nu, at SønderjyskE skal se op ad i tabellen, og se, om de kan ende på en af de attraktive pladser, der giver plads i Europa League.