Optjen point og store fordele hos William Hill Poker

William Hill Poker har valgt at lave et simpelt og overskueligt system for hvordan man kan opnå uhyre store fordele når man spiller online poker hos dem. Du vil nemlig automatisk optjene William Hill Point når du spiller poker på de rigtige penge borde og disse point kan du så bruge som du lyster.

Masser af muligheder for at bruge points

Der er mange muligheder for hvad du kan bruge dine point til, men en klokkeklar fordel ved William Hill Poker er at de hver dag afholder særlige point-turneringer som du kan købe dig ind i for de point du har optjent. Det gør at du får mere værdi ud af dit spil, og det er bare en lille del af de samlede fordele som kendetegner denne side.

Kæmpe rabat mulighed

Der skal nemlig være en ekstra gulerod til de spillere som bruger meget tid på at spille her, og det betyder at du kan stige i VIP niveau og opnå uhørt flotte fordele på den måde. Du kan hver måned tjene mere end 70 % i indirekte rakeback gennem dette VIP program, og det er virkelig noget der er værd at tage med når man ved at mange andre udbydere f.eks. giver deres spillere maksimalt 30 % i værdi for deres bidragede rake.

Sådan optjener du points

Hvor mange point du tjener på dit spil bliver udelukkende afgjort af hvor meget rake der bliver taget af hver pulje du er med i. Spiller du mest MTT eller STT turneringer vil hver dollar betalt i gebyr give dig 30 optjente point, og i cash games er der mulighed for at tjene op til 50 point for bare at være med i en enkelt hånd. Dette giver mulighed for masser af lækre fordele, så det kunne meget vel være at du skulle prøve at spille hos William Hill Poker.

Vælger du dette gives der netop nu op til €1400 i bonus, så det er bare med at komme i gang med det samme.