Party Poker afholder Card Rush igen

Party Poker der er kendt for at afholde de vildeste promotions hver eneste måned, kan nu glæde deres nuværende og kommende kunder over at de har fundet en gammel kending frem til februar måned. Her vender Card Rush nemlig tilbage, og ligesom sidst er det hele 1.8 millioner kort der kan vindes, og der er gevinst på hver og en af dem! Det hele starter den 1. februar, og kører indtil den 28. februar eller til at alle kort er delt ud. Måden man deltager på er bare ved at optjene Party Points, og så vil man få et kort for hver 50 point.

Ekstra hurtigt kort til dig

For at give dig en god start på denne enorme kampagne har Party Poker valgt at gøre sådan at alle spillere der optjener 15 point fra den 1. februar vil få et kort. Det er derfor din vej til at få en gevinst hurtigt, og kortene indeholder alt lige fra kontante bonusser til freeroll sæder, leaderboard point og meget mere. Foruden de mange gevinster der bare venter på at blive vundet, afholder Party Poker også en pointtavle som indeholder tusindvis af dollars, og vinderen får hele $9000.

En god kampagne

Det kan næsten ikke siges nok, men Party Poker har virkelig forstand på hvad spillerne vil have når det kommer til kampagner, og også denne gang er det muligt for alle at få noget ud af tilbuddet. Man skal nemlig bare nyde deres store udvalg af spil og så kan man bare se kortene stryge ind på kontoen og forhåbentlig gøre en meget rigere.

Vil du være med til den næste omgang af Card Rush skal du bare oprette dig hos Party Poker nu og bruge koden RIDE500 når du tilmelder dig. Dette giver dig nemlig en bonus på op til 3000 kroner.

Opret en konto hos Party Poker