Party Poker sender dig til WPT Amneville

World Poker Tour har valgt at vende tilbage til Frankrig hvor den næste udgave af turneringen vil blive spillet i byen Amneville. Party Poker kan allerede nu sikre dig en plads i den store turnering, og hvis du skulle være så heldig at vinde en af de mange pakker har du masser af spændende oplevelser at se frem til. Du vil nemlig kunne kombinere en lille ferie med denne pokerturnering, og Frankrig er et glimrende sted at rejse til hvis man både har en forkærlighed for gode restauranter og smukke strande.

Værdi $8000 per pakke

Hver pakke til WPT Amneville vundet hos Party Poker vil have en værdi af samlet $8000.  Dette beløb rækker over både indskud til turneringen på $5000 såvel som $1.100 i lommepenge, hotelværelse og Party Pokers velkendte værtsskab. Dette er derfor en glimrende mulighed for at vinde en WPT titel og masser af penge, og det bedste af det hele er at Party Poker kan gøre din vej til Amneville gratis. Hver dag vil der blive afholdt en freeroll turnering hvor de 50 bedste spillere vil gå videre til de daglige kvalifikationsturneringer der kan sikre dig et sæde til den store finale som spilles hver søndag.

Stor forventet præmiepulje

Sidste års turnering i Amneville tiltrak mere end 500 spillere fra hele verden og genererede derfor en præmiepulje på $2.400.000. Sørg derfor for at du får tjekket alle mulighederne for hvordan du kan sikre dig en plads ved den grønne filt når den kommende udgave af World Poker Tour bliver afholdt.

1 sæde garanteret

I den ugentlige finale som spilles hver søndag vil 1 pakke være garanteret. For hver 20 ekstra spillere som tilmelder sig vil yderligere en pakke blive smidt i præmiepuljen, så der er rig mulighed for at din vej til WPT Amneville begynder hos et af verdens førende pokerrum.

Download Party Poker