Patrik Antonius ydmygede sig selv

Selvom Patrik Antonius er en af verdens bedste pokerspillere var det dog en noget skør ide han satte sig for tirsdag aften da han valgte at tage sig et spil highstakes 2-7 Triple Draw mod David Oppenheim. Patrik Antonius kendte nemlig ikke præcist til reglerne, hvilket en chat mellem Antonius og Oppenheim udstillede til fulde.

Undrede sig over tabt hånd

Patrik Antonius kunne ikke forstå at David Oppenheim vandt en pågældende hånd hvor Antonius regnede med at Oppenheim havde en Straight. Måske skulle Patrik Antonius sætte sig lidt mere ind i spillet inden han vælger at gå i clinch med David Oppenheim som af mange er kendt for at være blandt verdens bedste spillere i varianter som Razz, H.O.R.S.E og 2-7 Triple Draw.

Selvom at det endte med et minus i 2-7 Triple Draw sent tirsdag aften kan Antonius dog glæde sig over et imponerende år hvor han har fået vendt kurven til det positive og har et plus på flere millioner dollars.

Spillet mod Oppenheim foregik på de svimlende $1500/$3000 stakes hvor Antonius altså lige skulle lære fra sin modstander hvordan spillet egentlig helt præcist fungerede, men mon ikke det mere var en opvisning fra Antonius som han kan grine af.

Chatten mellem Antonius og David Oppenheim er som følger

Patrik Antonius: ??????????????????

Patrik Antonius: Oppey

Patrik Antonius: did you see what happened?

David Oppenheim: yeah

David Oppenheim: no

David Oppenheim: lol

Patrik Antonius: you won with the straight

David Oppenheim: you think i had a straight

David Oppenheim: hahahhahahhahahahhaha

Patrik Antonius: wow

David Oppenheim: you are a very bad player

Patrik Antonius: this is how good i am

David Oppenheim: you should play smaller limits

David Oppenheim: too high for you if you think thats a straight

Dermed må opfordringen noget sjovt fra Oppenheim altså være at Patrik Antonius for eftertiden lige lærer spillets regler inden han sætter sig ved 2-7 Triple Draw bordene.

Følg de store spil på Full Tilt her