Peter Eastgates bracelet solgt for USD 147500 hos Ebay

Det var nok de færreste der havde forestillet sig at et WSOP armbånd kunne gå hen og blive solgt for astronomiske $147.500, men det kan både Peter Eastgate og støtte organisationen UNICEF nu glæde sig over. Fra et par uger siden annoncerede danskeren som var World Series of Poker Main Event 2008 nemlig at han ville sætte sit armbånd til salg i en god sags tjeneste.

Går ubeskåret til UNICEF

Hele beløbet som armbåndet ville blive solgt for skulle nemlig gå til UNICEF og deres humanitære arbejde rundt omkring i verden. Nu er armbåndet omsider blevet solgt, og det er blevet en vaskeægte succes.

PokerStars har flest WSOP kvals, spil nu.

Armbåndet var tidligere vurderet til $16.000 og det var en pris den litauiske pro Tony G fandt interessant. For at lave lidt sjov med hele affæren proklamerede Litauen nemlig at han ville gøre alt for at eje armbåndet og derefter forære det til sin hund som skulle bruge det som halsbånd.

Tony G valgte dog hurtigt at trække i land da armbåndet på blot et par dage var budt op i svimlende $50.000 som nok blev for stort et indhug i Tony G’s lommer.

Hvem den ivrige byder og nu kommende ejer af armbåndet er, vides ikke, men mon ikke vinderen af auktionen vil bruge armbåndet til andet end halsbånd til en hund.

Den heldige ejer kan nu prale af at eje et WSOP Main Event armbånd belagt med diamanter, og det kommer nok bag på de fleste at nogen vil betale de $147.500 der i dansk valuta svarer til 825.000 kroner – når man ikke selv kan kalde sig indehaver af den pågældende turnering.

En succes for alle parter

Ikke desto mindre var auktionen en sand succes for både Peter Eastgate, Ebay og UNICEF som får tilsendt en check på de $147.500 som de frit kan bruge til deres velgørenhedsarbejde.