Rasmus Jungleras Nielsen skidt fra start I EPT Tallinn Highroller turneringen

Som ved de fleste EPT turneringer rundt omkring i Europa har Tallinn således også en highroller turnering på programmet som har et buyin på €10.000.

Et hårdt felt

Feltet ved turneringen må siges at være et af de hårdeste, men det har dog ikke afholdt hverken Rasmus ’Jungleras’ Nielsen eller den københavnske PLO specialist Jannick Wrang i at stille op og betale de knap 75.000 danske kroner for at være med i kampen.

Rasmus Nielsen var klar fra første hånd, og kom således i et svært spot hvor han har lavet en straight og der bliver checket hele vejen rundt. Rasmus valuebetter og får et nakkedrag af den unge italiener Dario Minieri som kan vise et fuldt hus og dermed var det første store snit i danskeren chipstack allerede sket.

Rasmus lader sig dog ikke slå ud af det og optimismen er således stadig i takt ved den unge dansker.

Jannick Wrang som også er ved at tilmelde sig turneringen spår heller ikke mange bløde spots mod det stjernespækkede felt. Han udtaler således at han kender de fleste og at et par stykker af dem er bedre end ham, mens han mener at han spiller nogenlunde lige op med resten af spillerne ved highroller turneringen.

Ukendt antal af deltagere

Hvor mange deltagere der vælger at spille turneringen er ukendt, og derfor er det heller ikke muligt at vide hvad præmiepuljen sniger sig op på, men efter at de første ca. 35 personer har meldt deres ankomst spiller de indtil videre om €350.000.