Simon ministerborg tager bronze ved WPT Wien

Den danske pokerpro Simon ”Ministerborg” Ravnsbæk, sluttede på en flot 3. plads ved årets WPT Wien. Simon indkasserer 1.200.000 danske kroner for sin 3. plads.

Snublede på målstregen

Desværre kunne det ikke blive til en sejr, og en af de helt fornemme WPT titler, men alligevel er Simon Ravnsbæk nu alligevel ganske godt tilfreds. Han nåede trods alt, at kæmpe sig igennem turneringen og overleve 550 skarpe pokerspillere fra hele verden, og det alene er noget af en bedrift i sig selv.

Han siger selv, at han godt nok var en smule skuffet lige efter hans exit, men at nu hvor han har slugt kamelen og fundet sig selv igen, er ganske godt tilfreds med resultatet. Det skyldes især, at han i starten af turneringen langt fra spillede op til sit bedste, og faktisk var mere fokuseret på at komme hjem til Danmark igen, end at komme videre til dag 2 og derfra avancere videre.

Faktisk var han så umotiveret, at han med glæde ville double den danske kollega Jens Kläning, blot fordi at han var dansker.

Da Simon nåede finalebordet havde han rent faktisk næst flest chips, og havde et særdeles godt udgangspunkt for at tage sejren hjem. Desværre til Simons store uheld, trak han bordets dygtigste spiller som side mand, og hvad endnu værre var, at det var på den forkerte side af ham. Han sad nemlig direkte på Simons venstre side, hvilket gjorde det mere eller mindre umuligt for Simon, at spille den form for poker som han selv ville. Derfor var han ofte tvunget til at spille nogle lidt spekulative hænder, bare for at se om han ikke kunne samle nogen små pots op, og samle nogle chips sammen.

Glæder sig til at komme hjem

Nu glæder Simon sig rigtig meget til at komme hjem til familien hjemme i Danmark igen, men først skal aftens resultat lige fejres på den fineste restaurant du kan finde i hele Wien. Hvilket også er fuldt fortjent efter en virkelig flot 3. plads ved WPT Wien.

Vind WPT rejser hos Party Poker