Spil forskellige typer online turneringer hos Everest Poker

Everest Poker vil gerne byde dig velkommen til deres glimrende pokerside med mange forskellige tilbud. Ligegyldigt hvilken type af pokerspiller du er, vil du få en flot sign-up bonus hos Everest Poker og opleve deres spændende software som byder på nogen af internettets mest attraktive pokerturneringer.

Hver mand sin smag

Det er meget individuelt hvilken type af turneringer man foretrækker at spille, og derfor byder Everest Poker på mange muligheder for at finde lige netop den turnering som du helst vil deltage i. De forskellige udgaver af turneringer er skræddersyet til at passe til dig, så det er bare med at se det store udvalg og vinde en masse dejlige penge hos Everest Poker.

Almindelige turneringer i No Limit Hold’Em spilles i Freezeout formatet der betyder at man start med en normal stack af chips og hvis man løber tør for chips er man elimineret fra turneringen. Heldigvis har Everest Poker også Rebuy, Deep Stack, Turbo og Speed turneringer der hver især byder på spænende muligheder.

Rebuy turneringer giver spillerne mulighed for at købe ekstra chips hvis de skulle tabe deres oprindelige stack inden den første time af turneringen. Rebuy Turneringer tilegner sig især godt til aggressive spillere som gerne vil spille masser af poker uden at skulle blive elimineret og ikke have mulighed for at spille videre.

Deep Stack turneringerne er især gode til spillere som er meget tålmodige og vil have masser af tid til at foretage de rette beslutninger. Disse turneringer er blevet væsentligt mere populære gennem de sidste par år og det kan anbefales at prøve netop denne udgave af online turneringer.

Turbo turneringer er din garanti for masser af action og da hvert niveau blot varer 4 minutter er det med at komme ud over stepperne i disse hæsblæsende turneringer.

Speed turneringer er populære

Endeligt findes Speed turneringerne som giver alle deltagere 15 sekunder til at tage en beslutning. Disse turneringer minimerer ventetiden og giver således også masser af spil som de spændende Turbo Turneringer.

Tjek de mange spændende varianter af online turneringer hos Everest Poker og få desuden $300 i bonus på dit første indskud ved at indsætte blot $5.

Spil turneringer her!