Spil live Sit & Go turnering med €120.000 garanteret

De fleste tænker formentlig online poker, når der tales om Sit & Go turneringer, hvilket selvføgelig skyldes de flere hundrede tusinde afholdt online hver dag. Indenfor live poker er Sit & Go turneringer derimod en ofte glemt poker disciplin, hvorfor Ladbrokes nye europæiske mesterskab er en interessant nyskabelse.

En ny form for turnering

European Championship of Single Table Tournaments, som det nye mesterskab hedder, byder således på en spændende ny form for Sit & Go turnering, hvor spillere kan dyste med om gode penge i Sit & Go. Der er således garanteret flotte €120.000 i gevinster til denne turnering, hvilket kun gør nyskabelsen bedre.

Selve poker turneringen er bygget op omkring fire runder af Sit & Go turneringer, hvor spillere skal indsamle så mange point som muligt. Point tildeles på baggrund af placing, hvorfor det gælder om at levere stabile resultater over alle fire Sit & Go.

Efter de fire indledende runder vil de 18 dygtigste blive samlet til finalen, hvilket vil sige dem med flest point. De vil herefter dyste om pengene og titlen som europæisk mester i Single Table Tournaments.

Til spillere, der gerne vil deltage i ECOSTT, kan det oplyses, at kvalifikation på Ladbrokes Poker kører på fuld tryk. Det er muligt at vinde en præmiepakke for kun €5, der altså kan blive til €4.200.

De 4.200 euro indeholder både fly og hotel, men ikke mindst indskud til main event på €2.200, plus et indskud på €550 til en sideevent.

Lav en konto hos Ladbrokes Poker

Opret en Ladbrokes Poker konto her og deltag i den første ECOSTT nogensinde. Turneringen finder sted fra 18-21. november og kan kun spilles igennem Ladbrokes. For mere info om Ladbrokes Poker klik her.