Spil online poker hos Betfair Poker

Betfair har i mange år været en af de største udbydere af online gambling. Med verdens største spillebørs for væddemål, er Betfair efterhånden blev et velkendt og yderst respekteret navn der også har en fremragende og interessant afdeling for poker. Indtil efteråret sidste år holdte Betfair Poker til på deres eget netværk, men pludselig blev beslutningen taget om at lave en aftale med det store og velkendte OnGame netværk.

Et godt valg for spillerne

Skiftet til OnGame har kun gjort tingene endnu bedre for kunder hos Betfair Poker, og der er i al sin enkelthed masser af gode grund til netop hvorfor du bør oprette dig som ny kunde hos Betfair Poker.

Hvis du opretter dig som ny kunde hos Betfair Poker i dag kan du blandt andet få en uhørt flot sign-up bonus. Som noget helt eksklusivt kun hos Betfair Poker, kan du selv vælge hvor stor en bonus du vil have. Hver bonus har sine egne krav til hvad de kræver for at blive indfriede, og dermed er Betfair Poker et godt valg til spillere som er klar over deres niveau og dermed kan skræddersy den bonus som de selv mener passer bedst til dem.

Alt lige fra $50 til $2.500 får du som ny kunde hos Betfair Poker, og det må siges at være et fremragende tilbud. Derudover vil du som ny kunde også gratis kunne blive en del af det store VIP Cashback program der kan give dig helt op til 40 % i valueback hver måned. Valueback er en form for indirekte rakeback der betyder at det har visse krav for at man får det ønskede høje udbetaling.

VIP gevinster trækkes ikke fra

Det store VIP program har ingen effekt på hverken din bonus eller andre øvrige tilbud os Betfair Poker, og derfor kan det også varmt anbefales at tage del i de mange flotte tilbud og oprette sin nye konto hos Betfair Poker allerede i dag.

Spil hos Betfair. Åbn konto her!