Spil på vinderen af X Factor 2016

Når X Factor finalen omsider skal afvikles, ser flere end en million danskere som regel med hjemme i stuerne med bland-selv slik og cola op til begge ører. X Factor er et af Danmarks mest sete TV-programmer, og det er da også altid sjovt at høre deltagerne skråle deres liv og sjæl ud for hele Danmark i jagten på hæder og berømmelse, hvis man nu går hele vejen til sejren. Men savner du lidt ekstra X Factor-lir, kan du med god fordel spille odds på X Factor, for dermed at øge spændingen hver fredag.

Typisk kan du oddse på hvem der ryger ud den følgende fredag, men du kan selvfølgelig også finde spil på vinderen af X Factor, og i år er det dansk-palæstinensiske Reem som netop nu indtager rollen som favorit til odds 3.50 hos Danske Spil.

Herefter følger de to angolanske søstre i gruppen “Embrace” som kan spilles til odds 4.00 netop nu. Der er selvfølgelig odds på alle deltagerne, og efterhånden som feltet barberes ned mod de endelige finalister, stiger og falder oddsene på X Factor uge efter uge. Et lavt odds den ene uge, kan pludselig stige pga en dårlig performance, men omvendt kan en særlig god optræden på X Factor-scenen også rykke en stor outsider til pludselig at være en af favoritterne.

 

X Factor odds genstand for kraftige ændringer

År efter år har vi set dramatisk udvikling på X Factor-oddsene undervejs i konkurrencen, og du kan måske score et særligt højt odds på vinderen af X Factor 2016, hvis du allerede nu kan forudsige hvem der bliver historien om “Den Grimme Ælling” i år. Hvem har spist flest forvandlingskugler til morgenmad, og går fra underdog til pludselig at stå i finalen? Måske ingen. Men hvis du kan finde vedkommende blandt deltagerne i årets X Factor, kan der være seriøse penge at hente, samtidigt med at du nyder Danmarks bedste sangkonkurrence på TV.

Læs om odds på X Factor hos Odds.dk, hvor du altid kan se de mest aktuelle X Factor odds hos den bedste X Factor-bookmaker. Her kan du også finde information om de resterende deltagere i X Factor 2016, så du kan få frisket op på hvem der er hvem, inden du spiller, hvis du skulle være i tvivl.

Sæt popcorn over, placer dine bets og læn dig tilbage og nyd musikken. Dét er X Factor!