USD 25000 Rebuy turnering hos Bet365 Poker

Bet365 Poker afholder hver mandag til torsdag en stor $25.000 garanteret Rebuy pokerturnering med masser af action og en fin struktur. Turneringen spilles altså 4 gange om ugen og med den betragteligt høje præmiepulje og et indskud på kun $50+$5 er dette en fremragende turnering. Alle spillere vil starte med 1.500 chips og der kan laves ubegrænsede rebuys hver gang du har mindre end 1500 chips i beholdningen.

Der er desuden mulighed for at få ekstra chips når den første time af turneringen er overstået gennem et addon, så der bliver rig mulighed for at skrabe en stor stack sammen og forhåbentlig gøre sig klar til et spændende finalebord.

Lav altid add-on

Når man spiller Rebuy turneringer er det oftest klogt at foretage et add-on når den første pause starter. Det gør ganske enkelt at du vil have flere chips at spille med og give dig selv en bedre chance for at stryge til tops og vinde så mange penge som du kan af den store præmiepulje som ofte bliver overgået af de mange rebuys som deltagerne laver.

En anden god ting ved denne turnering er at den starter allerede 18.45 dansk tid og det giver dig plads til at komme op på arbejde dagen efter uden at skulle bruge hele natten foran computeren. Dette er en stor fordel som mange af de øvrige udbydere af online poker kunne lære lidt af, og det er også en af grundene til at mange vælger Bet365 Poker hvis de har smag for turneringer.

Det er dog ikke kun turneringer der findes masser af hos Bet365 Poker. De har nemlig en høj aktivitet på deres cash game borde og Sit N Go turneringer så der er noget for alle her. Lige nu kan du blandt andet optjene Premium Cashback og få ekstra meget ud af dit spil.