USD 5000 Point Race hos Paddy Power Poker

Der er mange gode grunde til at så mange spillere vælger Paddy Power Poker som deres sted at spille online poker. Her kan du nemlig nyde et af de mest populære netværk samtidig med at du kan forsvinde ind i en verden af store kampagner og masser af garanterede turneringer.

Disse mange fordele gør at spillere fra hele Europa vælger Paddy Power Poker, og lige nu kan man blandt andet spille med i et stort $5000 Point Race der både kan give dig kontanter og ekstra præmier i form af turneringsbilletter.

Tilmeld dig og vær med

Lige så snart du har oprettet din nye konto hos Paddy Power Poker vil du kunne tilmelde dig denne kampagne direkte på deres hjemmeside. Dette gøres ved at man logger ind og trykker på fanen der hedder Promotions.

 Her finder du et link til hvordan du tilmelder dig, og så er det ellers bare med at komme i gang med at optjene så mange Player Points som overhovedet muligt. Skulle du blive vinderen af denne kampagne vil du få $1000 i kontant præmie, og så bliver det lige pludselig langt mere indbringende at spille online poker.

Store kampagner hver måned

Det er dog ikke kun dette $5000 Point Race man kan glæde sig over hvis man vælger at blive kunde hos Paddy Power Poker. Hver måned finder du de største og bedste kampagner på hele markedet, og siden at Paddy Power Poker har indgået et samarbejde med iPoker netværket er du ganske enkelt sikker på altid at kunne finde et spil som passer til dine behov og ønsker.

Vær med i dette race og få desuden en funklende 200 % bonus på op til $2000 når du tilmelder dig Paddy Power Poker og hold øje med de store garanterede turneringer under IPOPS 2011.

Få din Paddy Power bonus her!