Valgfri bonus hos NordicBet Poker

Man skal sjældent gå glip af et godt tilbud. Der er nemlig visse tilbud som er så gode, at de næsten ikke bør undgås. Hos NordicBet Poker kan man som noget helt unikt selv vælge, hvilken bonus man kunne tænke sig, når man opretter sig som ny kunde.

Kontant bonus er god til små-spillere

Hvis du spiller med en lille bankroll og generelt gebærder dig på de lave niveauer kan du få €25 direkte ind på din konto, når dit indskud er foretaget. Denne fabelagtige mulighed giver dig mulighed for at give din bankroll et ekstra boost, så snart et indskud er foretaget. På denne måde vil du have flere penge at spille med, så snart du starter med at spille hos NordicBet Poker.

Hvis du derimod er en trænet spiller og hellere vil have fuldt udbytte af en lækker sign-up bonus, findes dette også hos NordicBet Poker. Du vil nemlig kunne få en €1.000 sign-up bonus i stedet for den direkte €25 bonus, hvis det er noget du foretrækker. Der er klart mest værdi i at vælge den store €1.000 bonus, hvis man spiller meget, men det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvilket tilbud du vil gøre gavn af.

Foruden disse 2 spænende bonusser vil du som ny spiller også få en ugentlig loyalitetsbonus, som er på 30 % af din rake. Kort sagt er loyalitetsbonussen en indirekte rakeback aftale, der hver uge giver dig en kontant belønning for alle de timer du har spillet hos NordicBet Poker. Du kan desuden kombinere de to bonusser med den ugentlige loyalitetsbonus, og det må siges at være et enestående og særdeles godt tilbud.

Få din bonus straks

Få din valgfrie NordicBet Poker Bonus og glæd dig til at få 30 % af din rake tilbage hver eneste uge. Hold desuden øje med de mange spændende turneringer, som kører døgnet rundt.

Lav en NordicBet Poker konto her!