Vind billet til The Big Game hos Danske Spil

I aften er der mulighed for at man kan vinde en af to billetter til den kommende pokerturnering på Casino Munkebjerg ved navn The Big Game.

Danske Spil har valgt at garantere to billetter i aftenens turnering, og det koster blot $22 for at være med.

Turneringen vil blive spillet i det normale No Limit Texas Hold’Em Freezeout format, og der er således ikke lavet nogle ændringer på denne front.

Hver billet har en værdi af 2600 kroner, og man skal derfor selv stå for alle øvrige udgifter i forbindelse med turneringen.

Mange andre kampagner

Det er dog ikke kun de to billetter som er værd at se nærmere på hos Danske Spil i disse dage. Lige nu er der nemlig også masser af andre kampagner som er værd at tage et kig på.

En af dem er den store turnering kaldet Forårsmillionen. Dette er en NLHE turnering med en garanteret præmiepulje på $1.000.000, hvilket altså derfor svarer til over 5 millioner danske kroner.

Danske Spil afholder lige nu satellitturneringer til eventen, og det er muligt at kvalificere sig for helt ned til $1.

Registrer en konto

Hvad enten du vil med til The Big Game i Vejle, eller bare gerne vil spille med om mere end 5 millioner kroner i forårsmillionen, så er det hos Danske Spil at du skal oprette dig.

Som ny kunde får du også muligheden for at få en 100 % poker bonus på op til 1000 kroner.

Spiller du ofte online poker, er der også mange fordele at finde i deres store VIP program som giver mulighed for op til 50 % i rakeback.

Vælg derfor at oprette en konto med det samme og så får du adgang til en verden af gode kampagner og spændende tilbud.