Vind fede gaver i juni hos Betfair Poker

Der bliver smæk for skillingen hos Betfair Poker i juni måned. Alle spillere hos Betfair Poker har mulighed for at vinde lækre gaver i deres store kampagne kaldet Summer Poker Road Trip.

Masser af bling

Denne promotion kører i 26 dage i juni måned, og det du skal gøre for at vinde en af præmierne er at optjene så mange point som muligt. Du vil i juni have muligheden for at vinde en af de mange fede præmier som tæller blandet andet Rayban solbriller, iPad2, Xbox360 og mange andre lækre ting.

Betfair Poker har i al sin enkelthed oprustet meget på deres kampagner, og det er noget som kommer deres kunder særdeles godt til gode. Det smarte ved at spille poker hos Betfair Poker er at deres enorme kampagner aldrig påvirker din sign-up bonus eller din rakeback aftale, og på den måde kan man få langt mere tilbage på ens spil ved at spille lige netop her.

Nye kunder får stor bonus

Hvis du ikke har spillet hos Betfair Poker endnu er der god mulighed for at prøve dette spændende produkt og samtidig få både en lækker poker bonus og en gratis mulighed for at blive en del af deres VIP program hvor man som spiller kan tjene op til 44.5 % i rakeback. Betfair Poker har i mange år været kendt for at gøre noget ekstra for deres spillere, så du kan være ganske sikker på at du både vil få en god behandling og masser af kontante fordele når du spiller hos Betfair Poker.

Skynd dig at få oprettet en konto hos Betfair Poker, og så kan du også spille med i den store kampagne og vinde lækre ekstra præmier og få op til $2.500 i sign-up bonus. Få den størst mulige bonus hos www.skattefribonus.dk