Vind gratis WPT Grand Prix De Paris pakke med Party Poker

Kom med Party Poker til WPT Grand Prix De Paris, helt uden at skulle betale en eneste krone. Vind gratis WPT Grand Prix De Paris pakke til en værdi af $15.000.

En prestigefyldt turnering

En af de største og mest prestigefylde live turneringer der findes i verden, er den store WPT Grand Prix De Paris, hvor der spilles om præmiesummer de fleste ikke en gang tør at drømme om. Indskuddet alene ligger på $10.800, hvilket for langt de fleste mennesker er alt for dyrt i forhold til deres pokerøkonomi. Normalt vil man sige, at den slags turneringer, kun er for de helt store highrollere og professionelle pokerspillere. Men det behøver nødvendigvis ikke at være sådan, da Party Poker nemlig give deres kunder chancen for at deltage ganske gratis.

Du kan nemlig vinde dig en stor Party Poker WPT Grand Prix De Paris pakke til en værdi af $15.000, hvor du ikke skal investere andet, end din egen tid. Det koster nemlig ikke en eneste krone, at deltage i deres gratis online satellitter, der kører på dagsbasis.

WPT Grand Prix De Paris indeholder

  • $10.800 main event buy-in
  • $2.200 hotelværelse i Paris
  • $2.000 i lommepenge
  • Party Pokers legendariske femstjernede værtskab i Paris

 

Hvis det lykkes dig at kvalificere dig vie Party Pokers daglige freerolls, kan du glæde dig til at spille live poker på et af verdens mest berømte casinoer Aviation Club de France i hjertet af den romantiske by Paris. Det kan endda være at resten af dine venner og familie kan følge dig under turneringen, hvis du er heldig at komme på det berygtede tvbord, hvor der bliver transmitteret direkte fra WPT Grand Prix De Paris.

For at du kan være med i kampen om Party Poker pakkerne, skal du blot tænde for din PC eller din Mac, og logge dig ind på din Party Poker konto, og holde øje med deres gratis WPT kvalifikationsturneringer.

Lav konto

Har du ikke en konto, kan du helt gratis downloade deres Party Poker software, og registrere dig som kunde. Når du har downloadet og installeret den Mac og Windows kompatible Party Poker software, mangler du blot at foretage en indbetaling via et valgfrit betalingsmiddel. I forbindelse med dit første indskud, giver Party Poker dig en solid Party Poker bonus på 100 % op til $500.

Vind gratis WPT Grand Prix De Paris pakke hos Party Poker her.