Vind iPad hos 888 Poker

Det er en dejlig fornemmelse at vinde en anderledes præmie ved at spille poker, og hos 888Poker kan du nu i en eksklusiv kampagne give dig selv muligheden for at vinde en af de populære iPad 2 gadgets.

Turnering om iPad 2

Den 30. juni afholder 888Poker en speciel freeroll hvor vinderen af turneringen vil modtage en iPad 2 helt gratis. Det du skal gøre for at spille med i denne specielle freeroll er at indsætte minimum $10 og benytte koden IPAD4ME. Når dette er gjort vil du modtage en turneringsbillet til turneringen som hedder Beginners Freeroll.

Turneringen starter som sagt den 30. juni, og tidspunktet er 19.30 dansk tid. Vinderen vil som fortalt modtage en iPad 2, mens at 2. og 3. pladsen vil få en lækker iPod Nano 6. generation 16 gb. Der er også gode præmier for spillere som ikke slutter i toppen af denne turnering. Deltagerne som ender på en 4-9. plads vil få et gavebevis til den store butik hos 888 Poker på flotte 10.000 point. Du kan frit shoppe løs i den store butik med disse point og købe lækre ting for dine point.

Krav for at deltage

Med denne lækre turnering er god mulighed for at vinde en fed præmie hos 888 Poker ved blot at indsætte $10. Dette tilbud er faktisk et af de bedste man kan finde i denne kategori, så lad være med at spilde tiden og spil med når de store præmier bliver delt ud.

Nye spillere hos 888Poker kan desuden få op til $400 i bonus og adgang til intet mindre end 8 freeroll turneringer. Når du indsætter penge hos 888 Poker for første gang vil disse 8 turneringsbilletter blive overført til din konto, og med op til $400 i bonus er du godt klædt på til at gå i kamp ved de virtuelleborde.