Vind mere i februar hos Danske Spil

Card Rush er navnet på den kampagne som kommer til at stå for den største opmærksomhed i februar måned hos Danske Spil. Her kan man nemlig vinde store gevinster ved blot at optjene point som man er vant til, og det er ikke småpenge der kan høstes hjem. Danske Spil har nemlig tilføjet hele 1.8 millioner af disse kort i denne promotion. Hvert kort gemmer på en gevinst, og dette kan være et kontant beløb, en bonus eller adgang til en forskellige freeroll turneringer. Man optjener automatisk et Card Rush kort for hver 50 point man får tildelt.

Point leaderboard

Udover de præmier som gemmer sig bag hvert kort har Danske Spil også lavet, en point tavle som i bund og grund er et leaderboard der er koblet sammen med denne kampagne. Her har man mulighed for at dyste imod andre spillere om hvem der får optjent flest point, og vinderen af denne tavle får en kontant præmie på $9000. Foruden den meget høje førstepræmie er der også kontante gevinster til de resterende 2.000 spillere som ender med at få en placering på dette leaderboard.

Skynd dig at være med

Da denne promotion kun løber frem til den 1. marts eller indtil at alle kort er delt ud kan det være en fremragende ide at få oprettet en konto hos Danske Spil i en fart. Straks efter at man opretter en konto kan man nemlig spille med i Card Rush og så er det kun ens egen ihærdighed ved bordene der sætter en grænse for hvor store ekstra præmier man kan få ud af dette tilbud.

Registrer en konto hos Danske Spil med det samme så du også kan få din andel af de 1.8 millioner kort og husk at du også kan få en cashback deal via deres VIP program.

Lav konto hos Danske Spil her!